We geven je graag enkele tips in verband met je verblijf op het evenement. Deze zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden, die je ook op deze website kan raadplegen.

Het belangrijkste is dat ieder op zich attent is naar anderen toe en zich van zijn meest sociale kant toont.

Talen/Vertalingen

WE DOEN ONS BEST.

Tickets

Tickets zijn bestelbaar op deze website tot  11.08.2019. Vervolgens kan je tickets aan een verhoogde prijs aankopen op het evenement zelf of online voor de deur prijs.

Fotografie

Alle foto’s die tijdens het evenement genomen worden, kunnen gebruikt worden om het evenement van volgend jaar te promoten. Gelieve een bericht te sturen naar U-Nite met een pasfoto in bijlage, als je niet wil dat je foto voor dit doeleind gebruikt wordt.

We raden je ten zeerste aan om tijdens de uitvoeringen geen foto’s te maken met een flitser.

Armband

U hebt een polsband gekregen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat deze alleen geldig is als u hem om uw pols draagt. Als je het verliest, kom dan alsjeblieft zo snel mogelijk, met je identiteitskaart, naar het evenementenbureau.

Uw kampeerpas moet op uw tent / caravan worden geplaatst, zodat u deze gemakkelijk kunt zien.

Kampvuur, barbecueën en vuur

Open haarden en barbecueën zijn enkel toegelaten op de daarvoor voorziene plaatsen. Het terrein is op zich een echt brandgevaar. Voorzichtigheid met vuur is zeker geboden.

Open haarden in de podiumruimtes, worden verlicht en bewaakt door evenementmedewerkers.

Glazen flessen / Drankblikken

Het is niet toegelaten om eigen drank mee te nemen op het evenementterrein. Uitzondering op deze regel is water in plastieken flessen. Eigen drank is wel toegelaten op het kampeerterrein. Glazen flessen zijn ten strengste verboden. Dergelijke flessen zullen bij de check-in in beslag genomen worden.

Als u zich niet aan deze regels houdt, kunt u worden uitgesloten van het evenement!

Help ons alstublieft om de site opgeruimd te houden door uw flessen in de daarvoor bestemde glazen containers te plaatsen.

Vergeet niet om afvalscheiding te respecteren.

Eten

Je kunt je eigen eten meenemen op de camping, of ons steunen door et koppen van een lekker maltijd van een van onze lekkere eetkraampjes.

Ontbijt

Kampeerders kunnen aan 5, – EURO (3, – EURO vor kinderen t.e.m. 12 jaar) per dag mee ontbijten met het personeel.

Honden

Honden zijn toegelaten, maar dienen steeds aan een korte leiband gehouden te worden. Best een muilkorf of dergelijke te gebruiken, als je hond vreemden of grote groepen niet gewoon is. Gelieve de instructies van de U-Nite team steeds op te volgen. Uitwerpselen dienen door de eigenaar verwijderd te worden. Er zijn geen andere huisdieren, naast honden, toegelaten op het evenement.

 

Kampingterrein

Gelieve je tent enkel op de voorziene kampeerplaatsen op te zetten. Hou de nooduitgangen vrij. Denk aan zij die willen slapen. Wees ’s nachts alsjeblieft stil op en rondom het kampeerterrein. We vragen om geen muziek te spelen (gitaar, drums, enz.) op de kampingsite.

Kamperen houdt in dat je je eigen tent en kampeerbenodigdheden mee neemt. Er zijn toiletten en douches voorzien nabij het terrein.

Karavanen of kampeervoertuigen zijn toegelaten, maar er is geen elektriciteit beschikbaar.

Er is in het algemeen geen elektriciteit aanwezig op het kampeerterrein. Een zaklamp meenemen is aangeraden.

 

Parking

Gelieve je auto op de U-Nite parking te plaatsen, om te voorkomen dat hij verwijderd moet worden. Een auto laten wegslepen is een stressvolle gebeurtenis voor ons en een dure zaak voor jou. Weet dat parkeren buiten de aangeduide zone niet toegelaten is.

Security Vrijwilligers

Het security team beschikt over de eigendomsrechten. Aarzel niet de U-Nite agenten of een personeelslid met een walkie-talkie aan te spreken in geval er zich een problemen voordoet.

Water & Zon

Zorg er voor dat je je voldoende hydrateert – bij voorkeur met water. Een mens moet gemiddeld 2 liter vloeistof per dag drinken – maar op een evenement als deze is een grotere inname verreist. Gelieve ook aangepaste zonnebescherming te gebruiken – bandannas, zonnecrème, enz. om flauwtes ten gevolge van uitdroging te voorkomen.

Vuilnis en afval

Hou het evenementterrein, de toiletten en de douches netjes. Jezus zou wel eens de volgende gebruiker kunnen zijn.

Gooi je afval in de vuilbakken die in overvloed voorzien zijn. Hiermee help je onze vrijwilligers met hun werk.

Er is een strikte afvalscheiding, respecteer dit alstublieft!

Roken

Roken is in het algemeen toegelaten op het evenementterrein. Gelieve je sigarettenpeuken weg te gooien in je asbak die je zelf dient te voorzien. Binnen, in de gebouwen, bestaat een strikt rookverbod.

Drugs

Het verhandelen en het gebruik van drugs is vanzelfsprekend verboden.

Minderjarigen

Neem contact op met de evenementleiders via info@u-nite.be .

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0