Opgericht anno 2016 in een Antwerpse kelder door Mo en J. het experiment, later bekend als TWOFVVCE, begon met zang, gitaren en productie. Ze creëerden hun eigen beats, baslijnen en synths bij gebrek aan een volledige band. Vanaf de leeftijd van 13 jaar begon Mo an J. meerdere malen te jammen met Julian en speelde sindsdien in alle mogelijke combinaties. Na verschillende bezettingen en beproevingen bracht Julian Esteban in om eindelijk de synergie te vervolledigen. TWOFVCE gebruikt veel elektronica en harmonische zang, schakelt soms zelfs over op andere instrumenten, al hebben ze allemaal een sleutelrol op zich. Dat betekent meestal J. op gitaren, Mo & Julian op toetsen en Esteban op drums. Maar dat is meestal niet altijd en niet altijd het geval.

In 2016 bracht TWOFVCE hun eerste EP uit met de titel Okinawa. Deze EP kreeg de band enige erkenning en aandacht. Ze werden geselecteerd voor verschillende Belgisch-Nederlandse muziekwedstrijden (De Nieuwe Lichting, Humo’s Rock Rally, De Zes, Finale van T-Strijd…). Voor deze wedstrijden en andere optredens trad ze op in een reeks coole zalen zoals Petrol Antwerpen, Trix, Gebouw-T, Tour & Taxis Brussel, …. Sindsdien bleven ze optreden terwijl ze hun eigen geluid, identiteit en songs ontwikkelden. Hun tweede EP ‘Always Behind’ is eindelijk af en zal in de nabije toekomst verschijnen.

Interessant detail: de band neemt alle eigen nummers op met Esteban en Julian op de knoppen, de technici, de mixen en de productie van hun eigen nummers.

Luister hier

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0